(15) kommenttia

K-nummen kaikkien aikojen suurin ilotulitus – katso video!

Ilotulitus 31.12.2014 kello 19. Videossa ilotulituksen loppupuoli, jossa mahtavimmat pamaukset ja räiskähdykset.

Kirkkonummen keskustassa ammuttiin aattoillan alkajaisiksi taivaalle ilotulitus, jota seurasi tuhansia ihmisiä ympäri keskustaa. Olosuhteet olivat ihanteelliset, taivas oli varsin kirkas, sää lauha ja sateeton.

Kirkkonummelaisten yritysten kustantama ilotulitus järjestettiin nyt kahdeksannen kerran. Talkootyönä läpiviety tilaisuus alkoi tällä kertaa kello 18 urheilupuiston kentällä, jossa oli ohjelmaa.

Kunnan tervehdyksen tilaisuuteen toi kunnanjohtaja Tarmo Aarnio. Kunta oli tällä kertaa mukana myös kustannuksissa 1 500 euron panoksella.

Ilotulituksen tarkkaa aikaa ei oltu ilmoitettu, koska näin haluttiin välttää ruuhkia. Tapahtuma aiheutti päätyttyään varmaankin kaikkien aikojen suurimman ruuhkan keskustassa, mutta se ei kestänyt kovin kauan.    

(15) kommenttia

Kommentit (15)

Sivut

Kiitos upeasta ilotulitusnäytöksestä. Toivottavasti järjestetään myös ensi vuonna. Aikataulu olisi kiva tietää hieman paremmin koska pienimmät lapset ei jaksa tuntia odottaa.
Iloinen
Lapset eivät nähneet köydenvetoa, viulukonsertti oli aivan liian pitkä jopa meille vanhemmille. Puheen aikana kolme lasta valitti ja itki nälkää ja pissahätää. Pommit oli onneksi hienot, tosin lapset olivat jo veto veks ja ilo jäi laihaksi heillä. Ensivuonna tulemme paikalle mutta varaudumme eritavalla. Tulemme siis tunnin myöhemmin paikalle, ammumme omat pommit ensin kotona ja otamme iltapalat mukaan. Aikataulun epämääräisyys oli raastavaa. Vastattuani kymmeniä kertoja lapsille kysymykseen kauan tämä vielä kestää sain oman juhlatunnelmani tappiin.
Mammax
samaa mieltä P1 kanssa. lapsien kanssa riennettiin ajoissa palelemaan ja odottamaan tulituksia.. voisi ensivuonna infota aikatauluista paremmin. tulitus show oli sentään plussaa.
pikkasen v......aa
Sundsbergissa taisi olla isompi tulitus?
Jaakko

Hieno juttu

Kiitos tapahtuman järjestäneille yrittäjille ja kunnan mukana ololle.
On hyvä että kunnassa on yhteisiä tapahtumia, ei tartte laahustaa Helsinkiin.
Hyvä Kirkkonummi

Sivut

Kommentoi

(2) kommenttia

Skanska rakentaisi viimein tyhjälle tontille kerrostalot – kunta on vastustanut kuitenkin autopaikkojen vähentämistä

(3) kommenttia

”Kyllä minä niin mieleni pahoitin” − Kirkkonummelle haetaan kuvauksiin avustajia, rakastettu jääräpää palaa valkokankaalle

(0) kommenttia

Vaalien vilkkainta äänestyspaikkaa joudutaan vaihtamaan taas – presidentinvaalien ennakkoäänestys palaa lähtöruutuun

(2) kommenttia

Tällaiset ale-laatikot on myyty hetkessä kahdella eurolla – nyt hävikkilajitelmia saa kaikista VBO:n kaupoista

(0) kommenttia

Rubikin kuution mestarit kisasivat Kirkkonummella: Näin syntyy uusi ennätysaika sokkona ulkomuistista – Katso video!

(0) kommenttia

Kirkkoherra jää eläkkeelle – nyt mietitään valitaanko Kirkkonummelle seurakunnan uusi ”paimen” suoralla vaalilla vai neuvostossa

(1) kommentti

Bertel Ekengren, 85, halusi Kirkkonummelle piilaakson – eläkkeeltä töihin palannut insinööri kertoo HS:ssa harvinaisen värikkäästä urastaan

(2) kommenttia

Väliaikaisille autopaikoille lisäaikaa – parkkipaikka saa odottaa Kirsikan kauppakeskuksen suunniteltua laajennusta

(0) kommenttia

Ulkoilualueellekin johtava silta piti välittömästi vahvistaa – ei kestä muuten raskaita autoja ja busseja

(6) kommenttia

Tämä poliisin uusi merimaija voi tulla vastaan myös Kirkkonummen vesillä – 1.000 hevosvoimaa ja tarvittaessa lähes 80 km/h

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx