(6) kommenttia

Espoon sairaalaan tulee nykymaailmassa lähes ainutlaatuinen apteekki − toimii 24/7 ja kaikki saavat asioida

Espoon uusi sairaala toimii Jorvin sairaalan yhteydessä.

Espoon uuteen sairaalaan perustetaan myös apteekki. Ainutlaatuista uudessa apteekissa on se, että se on aina auki.

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea on päättänyt perustaa Espooseen kuusi uutta apteekkia ja yksi niistä tulee Jorvin sairaalan alueelle.

Suomessa on tällä hetkellä vain yksi apteekki, joka on auki aina. Se on Yliopiston Apteekki Helsingin Töölössä.

Tuleva apteekki Jorvissa tarjoaa palveluja ympäri vuorokauden. Palvelut ovat sekä sairaalassa asioivien että Espoon ja lähikuntien asukkaiden käytettävissä.

Myös Kirkkonummelta käydään varsin paljon Jorvissa. Kirkkonummen terveyskeskuksen yöpäivystys hoidetaan siellä, ja Espoon sairaalassa ovat myös terveyskeskuksen vuodepaikat.

Espoon uudet apteekkiluvat tulevat hakuun ja eri alueille valitaan apteekkarit, jotka ryhtyvät toimintaa pyörittämään.

HUS ilmoitti viime viikolla, että Espoon sairaalaan siirtyy myös Jorvin synnytysosasto. (Viisykkönen 3.10.)
 

(6) kommenttia

Kommentit (6)

Sivut

Apteekit on yrityksiä, joiden aukioloajoista päättää yrittäjä, joka maksaa toiminnan kulut. Yrittäjää ei vielä ole. Yöpäivystys on järjettömän kallista. Taitaa olla ankka tämä uutinen.
Helena
Hyvin näyttää porukka pääsevän kävijämääristä seuraten Jorviin..varsinkin päivystykseen. Nyt kun tulee lisää 24/7 apteekkeja aletaan itkemään miten pääsee. No miten on päässyt sinne Hesaan kun on ollut ainoa auki oleva. Ota vaikka taxi alle.
Laastari
Ei mene kyllä Jorviin mikään yöbussi. Esim. Leppävaara olisi ollut parempi paikka. Voin kuvitella, kun joku sairas lähtee hortoilemaan sairaana esim. Espoon keskukseen.
huonopaikka
Jorviinhan on hyvät julkiset yhteydet. Ja jos yöllä päivystyksestä tarve apteekkiin niin helpompihan se on autottomana tuohon kävellä kun lähteä Töölön apteekkiin.
Jonna
^ Mun mielestä aika looginen paikka apteekille sairaalapalvelujen välittömässä läheisyydessä. Varmaan ajateltu niitäkin, jotka käynnin yhteydessä tarvitsevat jotain.
Ja jos nyt pakollinen tarve tulee apteekkituotteille keskellä yötä, Jorviin pääsee ihan yhtälailla kuin muuallekin.

Minne se olisi mielestäsi pitänyt sijoittaa? Espoon keskukseen? Leppävaaran asematunneliin? Sun lähikaupan yhteyteen? Aina löytyy valittajia kun ei kaikkia palveluja keskitetä juuri omalle ostarille. Ota taksi, jos julkiset ei miellytä kun tulee yhtäkkiä pakottava tarve saada Strepsilssiä ;-)
Piia

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx