(1) kommentti

Ilkivaltaa Kirkkonummella kahdessa kohteessa − lisäksi kauppaan yritettiin murtautua

Kirkkonummella on ollut varkaita ja ilkivallantekijöitä ainakin kolmessa kohteessa. Porkkalan lukiossa sotkettiin paikkoja, kuplahalliin tunkeuduttiin sisälle ja liikkeeseen yritettiin murtautua keskellä päivää.

Masalan kuplahalliin tunkeuduttiin viiltämällä seinään reikä. Hallin sisällä seiniä oltiin viilletty ja paikkoja sotkettu.

Hallin seinässä olevaa palosammutinta oli myös vahingoitettu ja palosammuttimen jauhetta oli levitetty ympäri keinonurmea.

Tapahtuma ajoittuu maanantain 26.06. ja maanantain 03.07. kello 21.02 välille.

Kirkkonummen Citymarketin tiloissa toimivan liikkeen ikkunoista yritettiin murtautua sunnuntaina 02.07. kello 14.00.

Lisäksi Porkkalan lukion sisätiloihin tunkeuduttiin maanantai-iltana kello yhdeksän aikaan. Lue lisää tästä.

Asioista jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin p. 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo(at)poliisi.fi
 

(1) kommentti

Kommentit (1)

Miten voi olla ettei kukaan näe mitään tai ettei kameroihin jää koskaan mitään mikä kertoisi minkälaisista ääliöistä on kysymys koska tämä on ihan silkkaa ilkivaltaa ei enää mitään pahaaoloa tai kukaan ei ymmärrä mua juttuja vaan täysin järjetöntä kovempia rangaistuksia ja tutkinta paremmalle tasolle että tällaiset jäävät kiinni tekemistään älyttömyyksistä ja kunnon maksut jos ovat alaikäisiä niin joku muu rangaistus ei vanhemmat voi jatkuvasti maksella näitä juttuja koska eivät voi mitään tällaisille eli vaikka pakkotyötä tms. millä korvata tehdyt älyttömyydet tai sitten jos ei onnistu istumaan vähäksi aikaan ja miettimään mitä tuli tehtyä suomi paapoo liikaa tällaisia rikoksentekijöitä se on tosiasia!! Aina kuitenkin on jonkun omaisuudesta kysymys
paas pohtien

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx