(0) kommenttia

Itsenäisyyspäivän juhlinta alkoi Masalassa − aluksi palkittiin yrittäjiä, sitten tuhatpäinen yleisö valmistautui Lauri Tähkän konserttiin

Masalassa Suomi100 -juhlinta alkoi Yrittäjägaalalla.

Suomen 100-vuotisjuhlallisuudet Kirkkonummella pistettiin illalla isolla joukolla käyntiin Masalassa. Huomenna juhlinta jatkuu samassa paikassa.

LähiTapiola Sport Centerin liikuntahalli on varustettu ja muutettu ensimmäistä kertaa juhlapaikaksi, jossa ensin bailataan ja keskiviikkona vietetään vähän virallisemmin itsenäisyyspäivää.

Keskiviikkoillan aluksi Kirkkonummen Yrittäjät oli pistänyt gaalaillan pystyyn.

Illan kohokohta oli Vuoden Yrittäjä -ja Yrittäjän Elämäntyö -palkintojen jako.

Tällä kertaa palkinnot kävivät pokkaamassa Plexijaloste Oy:n toimitusjohtaja Leon Schadvoyn ja ERIKKILÄ Oy:n pääomistaja Juha Erikkilä.

Loppuillan musiikista huolehtii Lauri Tähkä orkestereineen. Konsertti myytiin loppuun, ja liikuntahallissa on noin 1 000 ihmistä.

Keskiviikkona samassa paikassa pidetään kunnan järjestämä perinteinen itsenäisyyspäivän juhla, tosin tällä kertaa tavallista suurellisemmin, mutta samalla rennommin.

Juhla alkaa kello 14 ja jatkuu kello 17:ään. Ovet avataan kello 13.30.

Tilaisuuteen on kaikilla vapaa pääsy. (Lue: Viisykkönen 4.12.)

Lue lisää Kirkkonummen palkituista yrittäjistä:

> Vuoden Yrittäjä osaa käsityön ja high techin − metsän keskellä syntyy muovista osia teollisuudelle jopa vain muutama kappale kerrallaan

> Palkittu perusyrittäjä ei ole koskaan ollut vieraalla töissä: Yli 40 vuotta nosturibisnestä − välillä on käyty kuilun partaalla

(0) kommenttia

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx