(17) kommenttia

Jäähallille on yritetty saada iltavuoroa yleisöluisteluun − halliyhtiö ei suostu ja vetoaa, että kaikki vuorot on varattu

Kirkkonummen jäähalli on hyvin aktiivisessa käytössä. (kuva: Varuboden Areena)

Kirkkonummen kunnan ja jäähalliyhtiön välinen sopimus jäävuorojen käytöstä on katkolla vuodenvaihteessa, eikä halliyhtiö ole hyväksynyt kunnan esitystä uudeksi sopimukseksi.

Kunta vuokraa jäähallia kouluaikoina kolmena päivänä viikossa koulujen ja päiväkotien käyttöön.

Vuosittain kuuden kuukauden sopimuskaudella kunnalla on vuoroja jäähallilla yhteensä 235 tuntia.

Kaikille avoimia yleisöluisteluvuoroja on maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 14-15.

Kunnan vapaa-ajanjaosto edellytti viime kuussa, että yksi yleisövuoroista olisi siirrettävä iltaan tai viikonvaihteeseen, jotta kaikilla kuntalaisilla olisi mahdollisuus käydä luistelemassa.

Halliyhtiö ei ole kuitenkaan suostunut vuoronvaihtoon eikä uutta sopimusta ensi ja seuraavalle vuodelle ole kunnan kanssa vielä allekirjoitettu jäähallin käytöstä.

− Meillä on kaikki vuorot joka päivä aamusta iltamyöhään täynnä ja ne perustuvat osakassopimuksiin, perustelee Camilla Nilsson halliyhtiöstä.

Uusi sopimus kahdelle vuodelle on vapaa-aikajaoston käsissä. Jaosto käsittelee asiaa 20.12.

Kirkkonummen kunta maksaa jäähallin käytöstä halliyhtiölle 100 euroa tunti eli yhteensä noin 23 500 euroa vuodessa.

(17) kommenttia

Kommentit (17)

Sivut

Halliin toinen kaukalo. Silloin jäätä tarjolla kaikille sitä tarvitseville. Kannattaisi miettiä...
Jäämies
Ja miksi jäätunti maksaa 180eur, kalliimpaa kuin yhtään missään muualla koko Suomessa. Eihän tuossa juuri juoksevia kuluja ole kuin jäähdytys ja huolto, ja sekin ilmeisesti vähän ”siihen suuntaan”. Vessatkin pidetään lukittuina, ettei tarvitse siivota, eli huoltaa. Tekojää ei kummempi investointi olisi, 23000 vuositasolla maksaisi itsensä takaisin muutamassa vuodessa ja olisi nuorisolla paikka höntsätä ja ehkä liittyä sitten siihen paikalliseen jengiin, ja mitä enemmän jengissä harrastajia, sitä halvempaa harrastaa.
Sam
Työssäkäyvät töissä ja koululaiset koulussa päivällä. Harva pääsee silloin. Tekojää pystyyn ja hallivuoro kokonaan pois, pääsevät kaikki luistelemaan. Mitä tuollaista yhtiötä tukemaan.
Muu mamma
Hokia vaan: junnujoukkueet maksavat noin 180€/tunti jääajasta. Sitten pelaaja maksaa joukkueelle noin 180 €/kuukausi, riippueen miten kyseinen ikäryhmä on saanut budjetin laadittua sponsoriavustuksilla ja omalla varainhankinnalla.
Jääkiekkomutsi
Eikä tässä vielä kaikki. Kunta maksaa Masalan pallohallin vuoroista vielä enemmän vaikka omat tilat tyhjillään.
Kuka vastaa

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx