(21) kommenttia

Jokirinteen oppimiskeskuksen suunnitteluun aikalisä: Tehdäänkö suurpäiväkoti vai vähän pienempi?

Jokirinteen oppimiskeskukseen kaavaillaan päiväkoti-ja koulutiloja yli 1 300 lapselle. (havainnekuva: Verstas Architects)

Nopeassa tahdissa tehtyjä Jokirinteen uuden suurkoulun ja päiväkodin suunnitelmia joudutaan vielä tarkentamaan päiväkodin osalta. Lisää näkemyksiä kaivataan.

Kirkkonummen palvelutuotannon lautakunta päätti torstai-iltana palauttaa Jokirinteen oppimiskeskuksen hankesuunnitelman uuteen valmisteluun.

Jokirinne on Kirkkonummen kunnan tähän asti suurin talonrakennushanke, johon on varattu noin 38 miljoonaa euroa lähivuosille.

Eniten keskustelua suunnitelmien tiimoilta on käyty päiväkodista, johon on tarkoitus sijoittaa muun muassa Finnsbackan parakkipäiväkodin lapset jo runsaan kahden vuoden kuluttua. Hankkeella on siten aikalailla kiire.

Hankesuunnitelmissa on ollut kaksi vaihtoehtoa, joko 120-tai 240 -paikkainen päiväkoti. Tässä vaiheessa suunnitelmat on tehty suuremman vaihtoehdon mukaan.

Palvelutuotannon lautakunnassa Erkki Ahlsten (kesk.) esitti asian palauttamista, ja esitys hyväksyttiin äänin 6-3.

Evästyksenä lautakunta päätti, että suunnittelussa on otettava paremmin huomioon päiväkodin henkilökunnan ja käyttäjien näkemyksiä.

Myös päiväkodin mitoitusta vaaditaan määriteltäväksi tarkemmin kuin tähän saakka on tehty.

> Lue lisää: Uusi oppimiskeskus on Kirkkonummen kylätalo: Auki iltamyöhään – päiväkoti, koulu ja iso liikuntasali katsomolla (Viisykkönen 19.4.)
 


(21) kommenttia

Kommentit (21)

Sivut

Kokoomus jarruttaa? Enpä olisi uskonut tätä ikinä sanovani, mutta Hyvä Kokoomus! Oletteko ainoat jotka ovat lapsen ja ihmisen asialla? Ilman muuta jarrua näin epämääräiselle hankkeelle.
oppimiskeskuksessa työskennellyt
Luotettavalta taholta kuultu huhu kertoo, että hämmästyttävästi kokoomus jarruttaa hanketta. Seurataanpa asian etenemistä...
Minna
Hei, tämä menee jo farssiksi. Koulua on rakennettu kiireellisenä jo toistakymmentä vuotta. Joko se ei ole kiireellinen tai siteen jokin mättää päätöksen teossa ja pahasti. Nyt åitäisi päättäjien katsoa peiliin ja vakavasti
Tero Strand
Mitä jos korjattaisiin kunnan tiet...?
Autoilija
Päätöksiä olisi pitänyt tehdä vuosia sitten ja myös toimeenpanna päätökset
Kuinka kauan on ihmisten työskenneltävä ja ylipäätään olla homekiinteistöissä ?
Lapsilla on elämä edessä. Paha asia,kun terveys menee huonon / homeisen sisäilman vuoksi. Ja ei se hyvä asia työntekijöillekkään ole.
Kukahan se voisi kantaa vastuun ?? Jokainen sairastunut joutuu kärsimään ja maksamaan mahdolliset lääkärikulut / lääkekulut.
Vastuunkanto

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx