(10) kommenttia

Kirkkonummen Perussuomalaiset asettuu yksissä tuumin Halla-ahon puolueen taakse

Perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja Pekka M. Sinisalo antaa tukensa puolueen uudelle johdolle. Sinisalo on myös Perussuomalaisten Uudenmaan piirin puheenjohtaja.

Kirkkonummen Perussuomalaiset jatkaa toimintaansa entiseen tapaan ja tukee puolueen viikonvaihteessa valittua uutta johtoa.

Perussuomalaisten valtuustoryhmä Kirkkonummella jatkaa yhtenäisenä toisin kuin esimerkiksi Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa, kertoo puolueen Kirkkonummi-yhdistys tiedotteessaan.

Kirkkonummen Perussuomalaiset muistuttaa, että uusi puheenjohtajisto valittiin Perussuomalaisten sääntömääräisessä puoluekokouksessa demokraattisesti suorassa jäsenäänestyksessä äänten enemmistöllä.

− Kunnioitamme tehtyjä valintoja ja tuemme puheenjohtajistoa haastavassa tilanteessa, yhdistyksestä viestitetään.

Ensi maanantaina työnsä aloittavassa Kirkkonummen valtuustossa Perusuomalaisten valtuustoryhmässä ovat Pekka M. Sinisalo, Riikka Purra, Piia Aallonharja ja Anneli Granström

 


(10) kommenttia

Kommentit (10)

Sivut

Jos hävettää, Kirkkonummi ei ole vankila. Muuttaa vaikka Itäkeskukseen.
Täti-ihminen
Se joka on löytänyt Kirkkonummella toimivien perussuomalaisten toiminnasta rasismia, tuokoon asian esille rohkeasti omalla nimellään perusteluineen. Muilta osin pyydän rasismilla vihjailun lopettamista.

Meillä on voimassa olevat kuntavaaliohjelmat (puolueen ja KirPeän) joita noudatetaan tällä valtuustokaudella. Niistä ei rasismia löydy.

Perussuomalaisiin arvoihin voi tutustua puolueen sivuilla:

https://www.perussuomalaiset.fi/tietoa-meista/arvomaailmamme/

Vesa-Pekka Sainio
Kirkkonummen PS pj
vps
Taas yksi syy lisää miksi hävettää olla Kirkkonummelainen !
Politiikka on ihmistä varten, ei toisinpäin!
Taas saa hävetä!
Halla-aholaiset arvot "Ainoa mitattava ja siten kiistatta olemassaoleva ihmisarvo on yksilön instrumentaalinen arvo. Yksilöt voidaan perustellusti asettaa arvohierarkiaan sen mukaan, miten paljon heidän kykyjensä tai osaamisensa poistaminen yhteisön käytöstä heikentäisi yhteisöä." Tätäkö kunnioitatte ja tuette?
Kehitysvamma
Kautta ihmis historian on asioista ollut erillaisia mielipiteitä.Mikä nyt on porukkaan mennyt,ettei ole kuin yksi ja sama mielipide asioista.Kummalista touhua
Toisinajattelia

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx