(12) kommenttia

Kirkkonummi on miettinyt henkilöstön palkitsemista: Ilmaiseksi uimaan ja kansalaisopiston kursseille

Kirkkonummen kunnan työntekijöille esitetään ilmaista pääsyä uimahalliin.

Kirkkonummen kunta on miettinyt henkilöstön kanssa työntekijöiden palkitsemiskäytäntöjä, jotka on todettu kunnassa hajanaisiksi.

Virka-ja työehtosopimuksissa määriteltyjen palkkojen lisäksi kunnassa on käytössä muun muassa henkilökohtaiset lisät.

Yleinen näkemys kunnassa on ollut, että nykyiset lisät ovat liian pienet, eivätkä ne kannusta hyviin työsuorituksiin.

Palkitseminen on esillä henkilöstöjaoston seuraavassa kokouksessa (11.10.).

Henkilöstöpäällikkö esittää, että ensi vuoden budjettiin varataan 100 000 euron määräraha kannustavan palkkausjärjestelmän kehittämiseen.

Lisäksi esityksenä on, että kunnan henkilöstö pääsisi uimahalliin ilmaiseksi ensi vuoden alusta lähtien. Tällä hetkellä henkilöstö saa alennusta uimahallilipuista.

Myös kansalaisopiston kurssit esitetään yhdeksi palkitsemisen muodoksi.

Kunnan henkilöstö saisi esityksen mukaan osallistua vuosittain Kirkkonummen kansalaisopiston järjestämälle, korkeintaan 50 euroa maksavalle, kurssille ilmaiseksi.

Kirkkonummen kunnalla on noin 2 300 työntekijää.

> Kunta aikoo korjata vähän kiusallisen epäkohdan – lähes 200 työntekijää on saamassa lahjan pitkistä työvuosista (Viisykkönen 3.10.)
 

(12) kommenttia

Kommentit (12)

Sivut

Ilman muuta rahallinen korvaus vaikka se olisikin lyhytaikainen ilo se on tärkeää koska palkankorotuksia ei voi varmaankaan toivoa se olisi tietysti vielä parempi että jokaiselle kuukaudelle saisi pienen palkankorotuksen se olisi sitä viisasta pitkäaikaista palkitsemista. Tyytyväinen kirkkonummelainen oli kyllä naivi juttu meitä on kirkkonummella tosi paljon jotka ovat jo sen pitkän työajan tehneet ja tuskin vapailla markkinoilla enää olisi mitään mahdollisuuksia haloo ja riippuu niin työstä ja työurasta mikä on kullekin paras ja taitaa ne sairaudetkin vähän asioita mutkistaa
tuulia
Hyvä palkitsemis muoto, sillä puhtaan rahallisen huomioinnin vaikutus kestää tutkitusti vain noin kaksi vkoa. Tässä puhutaan pidempiaikaisesta huomioinnista.

Jos on tyytymätön työnantajaansa, niin aina voi vapailla työmarkkinoilla mitata markkina-arvonsa.
Tyytyväinen Kirkkonummelainen
Hyvä palkitsemistapa, jolla positiivinen vaikutus työkykyyn.
Tomi
Ajatuksena aivan mahtava asia, että työntekijötä halutaan palkita.
Mutta aivan ensin henkilöstölle kuuluu maksaa ne saatavat, jotka lain ja sopimusten perusteella maksetaan. rehelllisesti.
Vasta sitten voisi puhua palkitemisesta.
Ainahan on maksettava ....
Sinulle nimim. "Äiti & Espoon viranhaltija": Kirkkonummi, vaikka onkin Espoon naapuri, tulee näissä asioissa 20 vuotta jäljessä. Odotetaan vielä muutama vuosikymmen, niin sitten ei meidänkään enää tarvitse täyttää matkalaskuja kopion kopion kopiolle paperiversiona... Eli ilmaiset uimavuorot ovat kunnan työntekijöille huimaa luksusta, otetaan ne kiitollisina vastaan ja annetaan esimiesten käydä elokuvissa. Mitenköhän menetellään, jos kansalaisopiston kurssin hinta on yli tuon 50 €? Eikö silloin saa osallistua, koska muuten taitaa mennä kunnalle liian monimutkaiseksi?
Anonyymi

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx