(4) kommenttia

Liikenneministeri Bernerille yli 1.500 veikkolalaisen vetoomus meluesteistä: Ikuisuushanke on saatava nopeasti käyntiin!

Kirkkonummen valuustoon isolla äänimäärällä päässyt Markus Myllyniemi kävi tapaamassa liikenneministeri Anne Berneriä paksun nimilistan kanssa.

Liikenneministeri Anne Bernerille (kesk.) luovutettiin tiistaina adressi, jossa vaaditaan viimeinkin nopeita toimia moottoritien varteen suunnitellussa meluaitahankkeessa.

Yli 1 500 allekirjoittaman vetoomuksen vei henkilökohtaisesti ministerille tuore veikkolalainen kunnanvaltuutettu Markus Myllyniemi (sd.), joka ennen kuntavaaleja organisoi nimienkeruun.

− Melusaaste, joka pahimpina ruuhka-aikoina vaarantaa asukkaiden terveyden, on hellittämätön jatkuva vaiva. Päivin ja öisin vaivaava melu kantautuu koko kylän alueelle järvien vahvistamana vaikuttaen näin kaikkiin Veikkolan asukkaisiin, adressissa todetaan.

Vetoomuksessa pyydetään Berneriltä pitävää lupausta hankkeen loppuun viemisestä.

Myllyniemen mukaan Berner piti asiaa tärkeänä ja lupasi selvittää, mitä hän voi henkilökohtaisesti tehdä asian eteen.

Veikkolan meluaidoista Valtatie ykkösen varrella on täysin valmiit suunnitelmat, muttei määrärahoja. Hanke pitäisi saada valtion budjettiin.

Useita vuosia vanhan laskelman mukaan meluesteet maksaisivat 6,6 miljoonaa euroa.

Kirkkonummen kunta on sitoutunut maksamaan kuluista neljäsosan.

> Lue lisää: Veikkolan miljoonien meluesteet: Suunnitelma valmis – rakentamisesta ei tietoakaan (Viisykkönen 18.1.2016)
 

(4) kommenttia

Kommentit (4)

Saattaa olla että junarata tulee ennen meluvallia. Näinä aikoina kun rahaa moisiin hankkeisiin on käytettävissä hyvin rajallisesti vaatii vahvaa luottamusta uskoa että nyt rakennettaisiin meluvalli jota 10-20 vuoden jälkeen jouduttaisiin modifioimaan junaradan tarpeisiin. Junaradan suunnitteluunhan on kuitenkin jo budjetoitu merkittäviä summia, ja sen toteutuminen lienee hyvin todennäköistä.
Onnittelut kuitenkin Markukselle hyvästä työstä, ja toivotaan parasta vallin suhteen !!
Kall Järvinen
Monen vanhan edustajan ajama, mutta kuinka moni on kerännyt tällaisen nimilistan ja nostanut asian näin hyvin esille liikenneministeriä myöten? Kuten jutussakin todetaan, määrärahat puuttuvat yhä, vaikka "asia on monien nykyisten/entisten luottamushenkilöiden ajama". Nimenomaan valtion budjettiin tässä pitää pystyä vaikuttamaan ja sitä tuore valtuutettu kovasti yrittää. Onnistui tai ei, niin nostan hattua.

Hienoa, Markus!
Matti V.
Sen takiako nämä Veikkolalaiset ovat niin kovaäänisisiä..eivätkä kuule mitä sanot heille,ellet huuda. No, luulin että oli muut syyt, mutta luulo ei ole tiedon väärtti!
Selkis
Markus Myllyniemi sai vaaleissa valtavan äänivyöryn lupaamalla meluaidan veikkolalaisille. Toki aita-asia on vanha ja monien nykyisten/entisten luottamushenkilöiden ajama. Moni odottaa nyt lupauksen lunastamista ja jos näin ei käy, voi vaan kuvitella mikä on kyseisen tuoreen valtuutetun kohtalo seuraavissa mahdollisissa vaaleissa. Jos lupaus eli meluaita puilestaan toteutuu, voi hän ottaa itselleen kaiken kunnian ja varmistaa paikkansa kunnan päättävissä toimielimissä useiden valtuustokausien ajan.
kaikki tai ei mitään

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx