(3) kommenttia

Mies ajeli huumehöyryissä Kantvikissa – poliisi kokosi kuuden kohdan rötöslistan

Kirkkonummelaismiehelle kertyi melkoinen lista epäillyistä rötöksistä, kun poliisi otti hänet kiinni Kantvikissa Sokerimestarintiellä.

Miehelle tehty huumepikatesti osoitti positiivista tulosta, ja mies kuljetettiin verikokeisiin Kirkkonummen terveyskeskukseen.

Miehellä ei ollut henkilöauton kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta.

Auto oli katsastamaton, autossa oli ajon aikana kiinnitettynä siihen kuulumattomat rekisterikilvet ja ajoneuvoveroakin oli maksamatta.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, kahdesta ajoneuvorikkomuksesta ja ajoneuvoverorikkomuksesta.

Toinen Kirkkonummella asuva mies tavoitettiin Espoossa. Hänen epäillään ajaneen päihtyneenä henkilöautoa Leppävaarassa.

Miehen käyttämä henkilöauto oli määräaikaiskatsastamaton. Miehen ajokortti saatiin poliisin haltuun, ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
 

(3) kommenttia

Kommentit (3)

Uutinen on se, että saatiin yksi huumekuski kiinni. Mutta uutinen ei ole se, että tuollaisia liikkuu aivan liikaa liikenteessä, kun ei riitä poliiseja valvomaan liikennettä.
alapo
komppaan tämä maa on iso vitsi esim. seuraavanlainen juttu mies ajoi jo 12 kertaa kortitta kovemmat otteet päättäjiltä se on niin kauan ok kunnes jonkun silmäätekevän omaiselle sattuu jotakin tai julkkikselle josta nousee kohu me tavikset saadaan vain kantaa surua loppuelämäämme kun joku hörhö aiheuttaa kolarin ja viaton kuolee tai vammautuu loppuiäkseen
no hätä
Hienoa, että ajokortiton huumekuski määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Nyt on taas tien päällä turvallista liikkua.
tämä maa on iso vitsi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx