(3) kommenttia

Nyt näyttää jo siltä: Länsimetro aloittaa ensi kuussa – Kirkkonummen bussien liityntäliikenne ei vielä

Länsimetron liikenne Matinkylään näyttäisi alkavan viimeisten suunnitelmien mukaan eli syyskuun aikana. Alkuperäisestä aloituksesta ollaan jo yli vuoden myöhässä.

Länsimetroa rakentava yhtiö ja liikennettä hoitava HSL kokoustivat keskiviikkona ja totesivat, että kesän alussa laaditussa aikataulussa on pysytty.

− Nyt näyttää siltä, että mennään hyvin suunnitelman mukaan. Siihen ei ole tullut muutoksia, Länsimetron hallituksen puheenjohtajan Olli Isotalo kertoi STT:lle.

Länsimetron asemilla on vielä käynnissä viimeisiä viranomaistarkastuksia. Jos niissä ei tule yllätyksiä, liikenne voidaan aloittaa ensi kuussa.

Sen sijaan bussien liityntäliikenne Etelä-Espoosta ja Kirkkonummelta ei ala vielä ensi kuussa.

HSL on kesän alussa ilmoittanut, että liityntäliikenteeseen siirrytään aikaisintaan 15.10. (Viisykkönen 12.6.)

Bussi-ja metroliikennettä aiotaan ajaa rinnan muutama viikko, jotta metron toimivuudesta voidaan olla täysin varmoja.

Kirkkonummen bussien linjat päättyvät jatkossa Matinkylän metroasemalle Ison Omenan viereen.

Suoria linjoja Kirkkonummelta on Helsinkiin vain silloin, kun metro ei liikennöi eli myöhään illalla ja aikaisin aamulla.
 

(3) kommenttia

Kommentit (3)

Minä kyllä hyppään Ison Omenan kohdalla ihanalle uudelle metroasemalle ja soppailen uudessa ostoskeskuksessa. Kyllä tätä on odotettukin. Bye, bye kulahtanut Kamppi!
Tattista
Ja kohta saadaan Kikkonummi - Helsinki bussimatkat VIELÄKIN HUONOMMIKSI JA HITAIMMIKSI mitä ne nyt tällä hetkellä on.

Miksei kunta millään tavoin paranna kuntalaisten matkustamista julkisilla?
Bussit pahimmillaan menee Kirkkonummelta yli tunnin Helsinkiin!!! YLI TUNNIN! Ja Kirkkonummi on vain reilu 30km Helsingistä!

Lähijunat kulkee miten VR sattuu niitä huvittamaan liikuttaa ja turun pikajuna myöhästyttää niiden kulkua jatkuvasti. Lähijunia vähennetty, turun juna ei pysähdy enään ja...

Sitten kehoitetaan ihmisä suosimaan julkista liikennettä!!!

Miten sellaista kukaan haluaa Kirkkonummella tehdä? Sillä julkisilla kulkeminen on yhtä tuskaa ja hidasta Kirkkonummelta mihinkään.
Kunnan johto vaihtoon
Kirkkonummen bussit eivät kulje aamulla niin aikaisin, ettei metro kulkisi. Suoraan Kamppiin ajava 173N kulkee siis vain öisin n. klo 23 jälkeen.
Fakta

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx