(12) kommenttia

Oliko susi kylpylähotellin lähellä? – Uusi havainto Kirkkonummella ja kännykkäkameran kuvat

Kuvakaappaus Facebookista

Kirkkonummella on perjantaiaamuna tehty jälleen mahdollinen susihavainto. Tällä kertaa autoilija sai hyvät kuvat eläimestä.

Långvikin kyläkauppa kertoo Facebook-sivuillaan, että Långvikissa asuva Teuvo Rintala kohtasi suden Hirsalantiellä perjantaina hieman ennen aamukymmentä.

Susi tuli metsästä tielle ja lähti vieläpä seuraamaan rauhallisesti uteliaisuuttaan autoa keskitietä jolkottaen.

Eläin vaikutti rauhalliselta ja siitä ehti ottaa hyvin kännykkäkameralla kuvia. (sijainti, katso kartta alla)

Viime tiistaina poliisi ja riistanhoitoyhdistyksen metsästäjät hätistelivät todennäköistä sutta Masalan pohjoispuolisiin metsiin. (Lue: Viisykkönen 18.4.)
 


(12) kommenttia

Kommentit (12)

Sivut

Jep...enemmän pelkäisi hullua halikonkaa metsässä kun sutta. Aina metsissä ollut elukoita ja osattu elää niittenkaa. Mutta nykyään ollaan niin täynnä itseään ja MINUN pihalla/metsässä j.n.e ei saa käydä kukaan muu kun MINÄ...
Elukat oli täällä kauan ennen meitä eikä heillä ole meidän karttaa tiedossa. Olkaa onnellisia kun pääsette näkemään livenä noin hienoa eläintä:)
Ja kyl omassa pihassakin ollut susijälkiä...
Minä vaan
långvikista montakohan on mennyt teuraaksi ja ihmisten suihin näistä karjaeläimistä ja lampaista tuskin ne mitään kotilemmikkejä on joten ihan silkkaa bisnestä ei muuta ku aidata vaan alue ei kai ne nyt kilometri tolkulla pyöri keskisuomessa aidattu lampaat ei ole sudet popsinut
fakta
tappohalut sikseen långvikista eikä noin vain kaiveta haulikkoa kaapista suden kaato on luvanvaraista ja tuollaisella henkilöllä ei saisi olla haulikkoa toisekseen me ihmiset olemme syypäitä kun eläinten reviiri pienenee jatkuvasti kun ihmiset valtaavat alaa
ei långvikilainen
Enemmän metsässä liikkuessa irtokoirat pelottaa. Sudet todennäköisesti väistää ihmistä toisin kun koirat joilta lienee moinen ominaisuus kadonnut.
Pekka
Susi sopii hyvin Suomen luontoon, varsinkin jos se saa näin paljon huomiota ja mediatilaa...
Trixi

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx