(9) kommenttia

Peura loikkasi moottoripyörän eteen – motoristi kaatui ojaan ja loukkaantui

Kirkkonummella Evitskogissa maantiellä 1130 tapahtui keskiviikkoiltana moottoripyörän ja peuran yhteentörmäys.

Kolari tapahtui Evitskogintien ja Erikaksentien risteyksessä kello 21.14.

Moottoripyörän kuljettajan mukaan peura oli hypännyt odottamattomasti moottoripyörän eteen.

Törmäyksen johdosta kuljettaja menetti moottoripyöränsä hallinnan ja kaatui noin 20 metrin päässä törmäyskohdan jälkeen pientareelle tien oikealle puolelle.

Kuljettaja loukkaantui lievästi ja hänet vietiin sairaalaan tutkimuksiin. Moottoripyörä kärsi vaurioita.

Hirviseuran jäsen haki peuran pois kolaripaikalta.
 

(9) kommenttia

Kommentit (9)

Sivut

Samalla tiellä, parin kilsan päässä, prätkäni eteen hyppäsi peura. Autoilija näki, en ajanut ylinopeutta. Multa lähti taju 2 vko ja kädet vammautui työkyvyttömäksi. Reilu 3 vuotta sitten.
Anitta Nurminen
Taitaa olla se tie aika suora siinkohtaa missä merkki on;)
Mut joo hyvä kun ei mitään vakavampaa sattunut. Kannattaa olla varovaisia muutenkin nyt liikenteessä kun paljon uusia pienokaisia jotka eivät viellä oppineet misstä/miten mennä vaan seuraavat emojaansa sokeasti
Turvallista kesää kaikille kaks/nelijalkaisille :)
Minä vaan
totta kai on myös hyviä moottoripyöräilijöitä minä itse ajoin liian lujaa oli hirvee tahto näyttää miten kulkee onneksi jouduin kolariin jos niin voi sanoa en loukkaantunut pahemmin mutta jalka ja käsi murtui joten kyllä oli ihan oma vika on pakko myöntää
onni onnettomuudessa
Oliko tässä tapauksessa ollut sitten ylinopeutta tai ei, niin hirvi- ja muutkin eläimet loikkaavat yleensä tielle äkkiarvaamatta. Tiet ovat täällä mutkaisia joten varovaisuus kannattaa. Kauhistuttaa kaaharit jotka näkemättä yhtään mutkan taakse tuleeko autoja tai muuta, pistävät kamalalla vauhdilla mutkia suoriksi.
Huomattua
Olipa fiksu kommentti tuo edellinen! Ei mitään että hyvä kun henki säästyi eikä käynyt pahemmin tms. vaan tietämättä olettaa ja vihjailee että varmasti tämä ajoi ylinopeutta kun moni muukin on ajanut. Korttikin tuon edellisen kommentoijan mielestä pitäisi automaattisesti ottaa pois kun peuran kanssa kolaroi. Hyvä kuitenkin ettei käynyt pahemmin ja kaikilta evitskogintien varrella asuvilta kortti pois... varmasti ovat ajaneet kyseisellä tai jollain muulla tiellä liian lujaa!
Jurvanen

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx