(7) kommenttia

Poliisi kaipaa vihjeitä: Luhtitalon asuntoon murtauduttiin Masalassa – Veikkolassa on vandalisoitu useasti samaa tilaa

Masalassa on murtauduttu luhtitalossa olevaan asuntoon viime perjantain jälkeen. Asunnosta anastettiin omaisuutta ja paikkoja sotkettiin.

Murto on tapahtunut perjantain 9.6. kello 00.30 ja keskiviikon 14.6. kello 8 välisenä aikana.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä varkautena.

Veikkolan keskustassa sijaitsevalla tilalla on tehty toistuvasti ilkivaltaa.

Esimerkiksi kesämökin ikkunoita on rikottu ja tavaroita heitelty ulos.

Aiemmin alueella olleet huvilat ja niiden varastorakennukset sekä asuntovaunu ovat palaneet.

Viimeksi ilkivaltaa on tapahtunut tiistain 06.06. aikana.

Poliisi pyytää asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä olemaan yhteydessä poliisiin puhelin 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo(at)poliisi.fi.

(7) kommenttia

Kommentit (7)

Sivut

mr marple toi oli hyvä kirjoitus kyll on typerää hyvä että ilmoitit minäkin näin taannoin auton jossa oli ulkomaisia miehiä täynnään ajelivat vain eikä sen kummempaa mutta tais olla tunnustelijoita ku katteli postilaatikoita tummennetut ikkunat ja pörräsivät siuntiossa
no problem
Masalassa kuljeskeli toukokuun lopussa yksityistiellä neljä ulkomaalaistaustaista miestä. He seisoskelivat talomme edessä kulkevalla tiellä ja ottivat jopa kuvan yhdestä miehestä porttimme vieressä, aitaa vasten. Kävivät katselemassa myös naapurimme tonttia ja palasivat sitten takaisin. Sain otettua heistä pari kuvaa ja tunnistin nuo samaiset miehet vähän yli tunnin kuluttua Masalan asemalla, missä kolme heistä nousi Helsingin suuntaan menevään junaan.
Kävin kuuliaisesti ilmoittamassa tapahtuneesta poliisille - kävin vielä toisenkin kerran kun olimme lähdössä matkalle ja miesten hommat ihmetyttivät minua. Poliisi oli ystävällinen. Katsoivat kiltisti ottamani kuvat ja sanoivat, että soittakaa vain heti hätänumeroon, jos joku tulee aidan väärälle puolelle. Ei tässä siis mitään hätää.
Ms Marple
Mites Laajakallion laella tapahtuneet asuntomurrot, parin viikon sisällä kahdessa okt:ssa käyty ja yhteen yritetty yöllä mennä? Näistäkin kai hiukan voisi uutisoida? Kiinnostaako poliisia?
Kyläpoliisi
Jospa poliisin saisi nopeammin paikalle kun Evitskog :n VOK suljettu. Sinne on sinisiä autoja riittänyt ja nopeasti ovat paikalla.
Tuulinen
Juurikin näin, poliisit voisivat liikkua Kirkkonummella hieman rivakammin maisemissa ja varsinkin kun on pirssi persuuksen alla...
Uffe

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx