(5) kommenttia

Poliisi otti kiinni huumekuskin – tavattu vuoden sisällä jo 13 kertaa ratin takaa ilman ajokorttia

Kirkkonummen poliisi tapasi Volsintieltä maanantai-iltana niin sanonun poliisin vanhan tutun, jonka kanssa oli oltu samoissa asioissa tekemisessä vuoden sisällä 13 kertaa.

Poliisi sai maanantaina kello 19.10 tehtäväksi mennä Kirkkonummelle Volsintielle, jossa oli mahdollisesti sattunut hirvikolari. Paikalla oli myös pelastuslaitoksen yksikkö.

Tienvarressa ilmeni, että kyseessä ei ollut kolari, vaan auto oli hajonnut kesken ajon.

Kuljettajalle tehtiin drugwipe-testi, joka näytti positiivista amfetamiinille.

Puhallustesti näytti tulosta 0,19 mg/l eli hieman rattijuopumusrajan alle.

Autossa oli kiinni väärät rekisterikilvet ja lisäksi miehellä on 13 aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä.

Tutkintapöytäkirjaan kirjattiin rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, huumausaineen käyttörikos ja ajoneuvorikkomus.

(5) kommenttia

Kommentit (5)

toi nimen julkaisu olisi hyvä tietäisi kuka reikäpää on kyseessä
julkinen
Eikö näissä vois jo julkaista nimen, kun toistakymmentä rikettä samasta asiasta. Jos ei muuta rangaistusta saa, niin ainakin osaa vähän varoa jos näkee kyseisen herran (tai neidin) auton ratissa. Lakihan se nimen julkaisunkin kaiketi estää täällä hyyssääjien maassa...
Anonyymin synonyymi
Jaa, mahtaakohan olla ainoa laatuaan oleva kuski?
Anonyymi
Eikö nyt jo tuollaiselta tapaukselta voisi takavarikoida auton joka kerta, kun on laittomasti liikenteessä. Jos ei ole oma, niin kyllä lainaajatkin oppii olemaan lainaamatta kun edes yksi lainattu auto pääsee valtion hoteisiin.
Totuuden Torvi
vankilaan jos ei pysy pois ratista älytöntä että tollanen vaarantaa ihmisten hengen lainsäädäntöön muutos ja äkkiä sitten varmaan päättäjät herää kun sattuu omalle kohdalle
synonyymi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx