(1) kommentti

Takaa-ajo kuin elokuvissa: Vesijettivarkaat kiitivät 51:tä 170 km/h − vetoauto päätyi kiven päälle talon pihaan

Vesijetin ja trailerin anastaneet varkaat onnistuivat pakenemaan kymmeniä kilometrejä aina Raaseporista Siuntioon saakka ennen kuin matka päättyi omakotitalon pihaan.   

Raaseporissa anastettiin lauantaiyönä traileri ja vesijetti, jotka vietiin paikalta käyttäen vetoautona henkilöautoa. Varkaista tehtiin Raaseporissa näköhavainto.

Länsi-Uudenmaan poliisipartiota vastaan ajoi Siuntion ja Inkoon rajalla tuntomerkkeihin sopiva henkilöauto, jolla oli perässään traileri ja vesijetti.

Partio kääntyi ajoneuvon perään, jolloin henkilöauto kiihdytti vauhtia ja pyrki partiota karkuun.

Pakenevan auton nopeus 80 km/h -alueella oli enimmillään noin 170 km/h.

Siuntiossa henkilöauto kääntyi 51:ltä Kalliotielle ja pysähtyi risteykseen. Samassa auton etumatkustajan paikalta nousi mies ulos ja yritti irrottaa traileria vetokoukusta.

Auton kuljettaja kuitenkin kiihdytti vauhtiaan jättäen etumatkustajan tielle. Mies oli jäädä trailerin alle.

Tielle jäänyt mies pakeni metsään, josta poliisi tavoitti hänet hetken kuluttua.

Henkilöauto löytyi trailereineen hylättynä Kalliokujalta.

Henkilöauto oli törmännyt talon pihalla oleviin irtorenkaisiin ja noussut moottorin kohdalta kiven päälle siten, että etupyörät olivat ilmassa.

Vesijetti oli edelleen trailerin päällä ja traileri kiinni vetoauton koukussa.

Poliisi yritti tavoittaa auton kuljettajaa tuloksetta. Poliisilla on epäillyn kuljettajan henkilöllisyys tiedossa autosta löytyneen omaisuuden perusteella.
 

(1) kommentti

Kommentit (1)

rikollisuus senkuin lisääntyy ryöstöt raaistuu mennään ihmisten koteihin ilman mitään tosi huolestuttavaa ketkä näitä tehtailee terrorismin uhka kasvaa ja poliiseja ei ole tarpeeksi missä ne suomeen jääneet ei turvapaikkaa saaneetkin ovat ja millä ne pärjää sitäkin ihmettelen kyllähän niiden jostain pitää ruoka ja katto päänsä päälle saada tosi outoa presidentin sanoja lainaten valppautta kansalaiset
silmät ja korvat auki

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx