(17) kommenttia

Yksi henkilö kuollut kantatie 51:llä − törmäys ohituksessa, auto syttyi tuleen, törkeää rattijuopumusta epäillään

Inkoon Degerbyssä kantatiellä 51 tapahtui lauantaina noin kello 20 vakava ihmishengen vaatinut liikenneonnettomuus, jonka aiheuttajaksi epäillään rattijuoppoa.

Ensitietojen perusteella Inkoon suunnasta kohti Helsinkiä matkalla ollut henkilöauto törmäisi ohitustilanteessa vastaantulevaan henkilöautoon.

Yksi onnettomuudessa osallisena olleessa autossa matkustanut ihminen kuoli, kolme muuta sai eriasteisia vammoja.

Rattijuopumuksesta epäilty mieskuljettaja oli yksin autossa. Hän puhalsi yli kahden promillen lukemat poliisin tekemässä testissä.

Kolarissa oli osallisena myös kaksi muuta autoa, jotka suistuivat ojaan.

Törmäyksen seurauksena päihtyneen kuljettajan ajama auto syttyi tuleen.

Länsi-Uudenmaan poliisi aloitti onnettomuuden tutkinnan rikoksena.

Asiassa epäillään alustavasti törkeää rattijuopumusta ja törkeää kuolemantuottamusta, tutkittavat nimikkeet tarkentunevat tutkinnan edetessä.

Tie oli  poikki onnettomuuden takia ja liikenne ohjattiin kiertotielle.

(17) kommenttia

Kommentit (17)

Sivut

Moottoritietä ei todennäköisesti tule Tammisaareen pitkiin aikoihin, valtiovaltahan haluaa tehdä länsiuusimaasta takapajulan.
Päättäjille riittää mökkitie
Motari vaan Tammisaareen asti, saadaan Länsi-Uusimaakin kytkettyä paremmin pk-seutuun. On tässä maassa turhempiakin motareita tehty kaus kasvukeskusten ulkopuolelle.
Moottoritie on kuuma
Kun ajaa niin ajaa: Aja nopeusrajoitusten mukaan, niin tolpista ei tartte välittää tuon taivaallista.
Kun ajan niin ajan
Anonyymi, alkolukot ei auta mitään kun kaveri puhaltaa siihen. Ja miksi se on unohtunut johtuu siitä että päättäjät ottavat ilmaispaukkuja aina välillä ja sitten ajavat kotiin. Se olisi sen jälkeen mahdotonta.
Viina on vaikea asia jollekin.
Aikoinaan puhuttiin alkolukosta kaikkiin autoihin, mihinkähän näinkin hyvä esitys on hautautunut? Liikenneturvallisuuden kannalta tuo ei olisi ollenkaan kallis ratkaisu valtion kassaan. Jos joku poliittinen liike ottaisi tuo vaaliteemaksi niin se olisi moninkertaisesti parempi esitys kuin pelkkä hymyily ja moikkaaminen vastaantulijoille jota muistaakseni SFP ehdotti....
Anonyymi

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx